wat doet ARTbeving Reclamebureau in Beverwijk?

ARTbeving luistert, bedenkt en schetst tot de verbeelding

Wat doet ARTbeving Reclamebureau?

ARTbeving is een reclamebureau in de breedste zin van het woord en biedt u schockproof communicatieve oplossingen. Met frisse vormgeving, rake teksten en verrassende beelden geven we altijd een origineel antwoord op ieder reclame vraagstuk. Vanaf het eerste concept en ontwerp tot en met het drukwerk en/of de realisatie van uw website is ARTbeving een betrouwbare en flexibele partner!

  • praktisch en down-to-earth
  • luistert naar uw vragen en wensen
  • consistente en tot de verbeelding sprekende reclame
  • bij de tijd en eigenwijs
  • bijdehand en eigentijds

Hoe doen we dat ?

gesprek

inventarisatie

concept

voorstel

ontwerp

uitwerking

campagne

stap 1: Gesprek

Een vraagje of een communicatieve probleemstelling? Kruip op onze barkruk, kopje koffie erbij en we sparren graag met u en leggen u graag, geheel vrijblijvend, een oplossing voor.

stap 2: Inventarisatie

Oorzaak en gevolg, probleemstelling en oplossing, van stap A naar stap B en uiteindelijk een reclamecampagne dat u past als een custom-made maatpak. Dat gehele traject begint bij de puntsgewijze inventarisatie van uw wensen en de mogelijkheden. Graag bespreken we deze met u.

stap 3: Concept

ARTbeving Reclamebureau luistert naar uw verhaal, interpreteert uw vragen en vertaalt uw wensen naar een helder, praktisch en duidelijk concept voor een communicatie- of reclametraject dat op uw lijf geschreven is.

stap 4: Voorstel

U bent onze opdrachtgever, klant en partner. Graag leggen wij u onze voorstellen voor waarna we samen beslissen wat het best bij u en uw bedrijf past. Wat het best aansluit bij wat uw communicatiedoelgroep of publiek wil horen. Samen komen we tot het beste eindresultaat. 1 + 1 = 3.

stap 5: Ontwerp

Over smaak valt te twisten, maar wij kruipen in uw huid en maken een ontwerp dat past bij de uitstraling die u wenst of de huisstijl die u mogelijk al heeft. U heeft nog geen logo of huisstijl? Misschien nog wel beter! Dan ontwerpt ARTbeving tevens het fundament voor u.

stap 6: Uitwerking

De lay-out, opmaak van uw advertenties en folder maar ook de bouw van uw website zijn bij ARTbeving in vertrouwde handen. Van het eerste potloodlijntje tot de oplevering van uw campagne of website is ARTbeving Reclamebureau uw steun en toeverlaat.

stap 7: Campagne

Wat wilt u tegen uw doelgroep zeggen? Tegen wie wilt u het zeggen en, niet geheel onbelangrijk, hòe gaat u het zeggen… Alle uitingen in uw reclamecampagne bij elkaar zijn er op gericht om uw boodschap bij uw communicatie doelgroep of publiek tussen de oren en onder ogen te krijgen.

 

Ik wil ook graag op de koffie bij ARTbeving